ANTALYA / MANAVGAT - Taşağıl Ortaokulu

Kamu Spotu Alo 140 Terör İhbar Hattı

Terörle mücadele çerçevesinde yapılacak ihbarlara ilişkin iş ve işlemlerin gizlilik kuralları içerisinde daha etkin ve hızlı yürütülebilmesi amacıyla mevcut ihbar yollarına ilave olarak "ALO 140 TERÖR İHBAR HATTI" kurulmuştur.  Vatandaşlarımızın terörle mücadeleye yönelik duyarlılık ve farkındalılıklarının yanı sıra "Alo 140 Terör İhbar Hattı" nın bilinirliğini artırmak ve kullanımını daha da etkinleştirmek amacıyla spot film çalışmaları yapılmıştır.

İçişleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlatılan 42 saniye süreli "Alo 140 Sunucuları" ve 45 saniye süreli "Alo 140 Ünlüler" adlı spot filmler Radyo Televizyon Üst Kurulunun 07/09/2017 tarihli ve 2017/35 sayılı toplantısında kamu yararına yönelik spot film olarak kabul edilmiş ve www.rtuk.gov.tr  internet adresinde yer alan "Spot Filmler-Kamu Spotu" bölümüne eklenmiştir.Spot filmlere ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Yayın: 09.10.2017 - Güncelleme: 10.10.2017 01:15 - Görüntülenme: 41
Kaynak: RTÜK